Woonhuis met luxe keuken

Overzicht

oirschot-1250x833

Ontdek het schitterende resultaat van deze woning. Ons team heeft het complete interieur van deze prachtige woning aangepakt, waaronder de keuken, kastenwand, eettafel en diverse andere ruimtes.

De keuken is een schitterend plaatje met een eiland voorzien van Corian fronten in de elegante kleur 'Glacier White'. De hoge kasten zijn vervaardigd uit stijlvol FENIX in zwart. Het keukenblad op het eiland, ook in Corian 'Glacier White', is 5 cm dik en straalt pure klasse uit. De staande kast bij de eettafel sluit naadloos aan en bevat legplanken met geïntegreerde ledverlichting, ideaal voor decoratieve items.

De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een Miele vaatwasser, magnetronoven, combistoomoven en warmhoudlades. De Liebherr koelkast en vriezer, Bora kookplaat met slimme afzuiging en de innovatieve Quooker Flex maken deze keuken compleet.

oirschot-360x256 (2)

oirschot-360x256

oirschot-360x256  (3)

Oirschot-1250x833-1

Een indrukwekkend tv-meubel in de woonkamer vormt een naadloze overgang naar de stijl van de leefkeuken. De salontafels en een houten tafel in de serre, vervaardigd uit hetzelfde materiaal, zorgen voor een prachtige eenheid. De masterbedroom is voorzien van een FENIX walk-in closet in bianco wit, met een spiegelwand die de ruimte vergroot.

De twee badkamers zijn uitgerust met FENIX-meubels in zwart, en ook de toiletmeubels volgen dezelfde stijl. De wasruimte biedt voldoende bergruimte en een speciale ruimte voor wasmachine en droger.

De kers op de taart is de ruimte met een schitterende kastenwand en diverse wijnklimaatkasten. Hier komt de echte wijnliefhebber volledig aan zijn trekken!

Bekijk meer foto's van dit project en laat u inspireren. Is dit het interieur van uw dromen? Neem contact op met Thijs Keukens voor een vrijblijvend gesprek en/of een bezoekje aan de showroom.

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.