Rustiek eiken in stijl

Overzicht

Rustiek eiken keuken in stijl

Dat eiken niet alleen duurzaam is maar ook veelzijdig bewijst deze keuken met zijn moderne uitstraling. De keuken is uitgevoerd in extra rustiek eiken met knoesten, geborsteld en gebeitst en daarna afgelakt met natuurlak. Het 6cm dikke extra grote werkblad van Belgisch hardsteen is aan de voorzijde gefrijnd en is het pronkstuk van de keuken. De volledig geintegreerde Miele inductie kookplaat is zo geplaatst dat er ruimte genoeg is om gezellig rondom aan te schuiven met een goed glas wijn.

De mooie niskasten zijn voorzien van inbouw apparatuur

Boven de Miele inductie kookplaat zit een Wave afzuigunit

Detail kraan en spoelbak uit Belgisch hardsteen

De bijzondere niskasten herbergen een ruime Miele koel- en vrieskast, een combistoomoven, combimagnetron en koffieautomaat (allen Miele) evenals lades en kastruimte. Boven de Miele inductie kookplaat verzorg een strategisch geplaatste Wave plafondunit de afzuiging. Boven de Belgisch hardstenen spoelunit (uit één stuk gefreesd) een Quooker Flex kraan.

Bijzonder is wel het extra grote Belgisch hardstenen blad met de volledig geïntegreerde Miele inductie kookplaat. Het gezoete hardsteen heeft een mooie diepe glans waardoor het geheel zeer stijlvol oogt. Aan twee zijden is beenruimte gelaten en de stoelen nodigen uit om plaats te nemen.

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.