Over ons

Thijs Keukens bestaat natuurlijk niet alleen uit Thijs en zijn vrouw Yvonne. Naast hen staat een hecht team vakspecialisten die de passie voor hun ambacht delen.

Benieuwd naar wie deze specialisten zijn die uw keuken ontwerpen, maken en komen zetten? Of naar wie de charmante dame aan de telefoon is? We stellen ze graag aan u voor. Maak kennis met het Thijs Keukens Team.

Günter houdt ons scherp en vrolijk met zijn humor! Wat ook een mooie kwaliteit van hem is, is dat hij zeer betrokken is bij het nadenken hoe verschillende processen anders of beter zouden kunnen. Daar is bij Thijs Keukens altijd alle ruimte voor, graag zelfs! Günter is dus oplettend en meedenkend in het bedrijfsproces. Al vanaf zijn 16e zit hij in het vak Interieurbouw. Hij weet dus waar hij over praat.

G√ľnter

Luuk is gestart als BBL-leerling, maar is ondertussen een vast onderdeel van ons team. Hij verstaat zijn vak erg goed en werkt als een ervaren interieurbouwer. Daarnaast is hij op sociaal-emotioneel gebied zijn leeftijd ver vooruit. Thuis bij zijn ouders krijgt hij alle ruimte om daar verder te hobbyen. Die wonen namelijk landelijk en daar is natuurlijk altijd wel iets om op te knappen. Zo is hij non-stop bezig met het vak en dan leer je uiteraard snel. Wij vinden hem zeer ambitieus en zijn trots op hem.

Luuk

Stan is niet zomaar een collega, maar de juiste mix van vrolijkheid, vlotheid én vakmanschap. Zijn creativiteit en positieve energie maken hem tot een ontzettend fijne collega binnen het team van Thijs Keukens. Stan's passie voor interieurbouw en kwaliteit zorgen ervoor dat hij de dromen van onze klanten werkelijkheid kan maken. Een échte vakman en daarnaast ook een échte sfeermaker in ons team. Hij is altijd bereid een stapje extra te zetten en wordt daarom erg gewaardeerd door zijn collega's.

Stan

Wanneer je als stagiair binnenkomt en op dezelfde manier als Jorn laat zien wat je kunt, verdien je zeker een plekje in het team van Thijs Keukens. Jorn is op zijn jonge leeftijd al een échte vakman in hart en nieren. Door zijn passie voor het vak en het feit dat hij een onvermoeibare harde werker is, laat hij geen kans onbenut om te leren en te groeien. Hiernaast is hij ook nog eens ontzettend gezellig en zeer sociaal. Je kunt wel zeggen dat hij een perfecte aanvulling is voor ons team!

 

Jorn

Alles wat binnen het bedrijf geregeld, georganiseerd en gecheckt moet worden, laten we gerust aan Irene over. Ze is verantwoordelijk voor de gehele administratie, de bedrijfsboekhouding en inkoop van accessoires en apparatuur. Ze staat altijd in contact met de werkplaats, om de vorderingen van uw keuken en de behaalde steldatum in de gaten te houden. Ze past ontzettend goed in het team en staat haar mannetje tussen alle vakmannen op de werkvloer. Irene is heel correct en netjes, vriendelijk, gezellig, ze lacht graag, heeft veel plezier in haar werk en schuwt niet om met de mannen mee te grappen.

Irene

We zeggen wel eens 'onze Thom', omdat hij zich zo goed thuis voelt in ons team. Thom is als stagiair binnengekomen vanuit de BBL-opleiding Interieurbouw. De kansen die hij hier krijgt om zich te ontwikkelen, neemt hij met beide handen en beide voeten aan. Thom doet veel afwisselend werk en vormt daardoor voor ons bedrijf een perfecte kracht. Met z’n blauwe ogen en vertrouwde lach kan hij vrij weinig verkeerd doen.

Thom

Jordi is onze fijne, rustige collega, die de rust zichtbaar uitstraalt. Tevreden rondde hij zijn opleiding Vormgeving af op het St. Lucas in Boxtel. Hij zegt zelf dat hij daar creatief heeft leren denken, maar dat geldt niet voor het daadwerkelijk maken van dingen. In de praktijk, bij interieurbedrijven, heeft hij toen het vak geleerd en is hij uiteindelijk ook keukens gaan maken en plaatsen bij klanten. Hij is ontzettend blij en trots als de klant tevreden is. Jordi is een echte levensgenieter; hij heeft elk land in Europa al gezien. Met zijn Harley Davidson tourt hij er vrolijk op los.

Jordi

Ook deze gezellige persoonlijkheid tref je bij ons op kantoor. Iris is een spontane topper en houdt zich dagelijks bezig met het tekenen en ontwerpen van onze maatwerk keukens en interieurs. Ze is ontzettend gedreven en dit is aanstekelijk voor het hele team. De gezelligheid die zij meebrengt naar kantoor draagt bij aan de warme sfeer én zorgt ervoor dat we regelmatig hard kunnen lachen. Ze werkt graag hard en dat zie je dan ook terug wanneer ze aan een nieuw project begint.

Iris

Edna is de grote vriendin van iedereen bij Thijs Keukens. Daarnaast is ze een echte Braziliaanse schone. Ze zorgt ervoor dat alles netjes en schoon is voor de klanten en het team en brengt hierbij haar gezelligheid en lieve karakter mee de werkvloer op. Ze houdt van muziek en dansen en haalt graag grappen met Thijs uit. Onze klanten zullen Edna niet zien, maar voor ons is ze onmisbaar.

Edna

Jos is niet alleen Chef Werkplaats, maar ook een belangrijke rechterhand van Thijs. Sinds Jos bij ons is komen werken, is het voor Thijs mogelijk geweest veel los te laten in de werkplaats en zich meer te focussen op de klant. Dit heeft Jos ook meer mogelijkheden gegeven om te sturen in de werkplaats, stagiair(e)s te begeleiden, overzicht te houden en de planning in de gaten te houden. Je zou kunnen zeggen dat hij dus tegenwoordig letterlijk de stuurman van de werkplaats is. Jos past goed in het team omdat hij al zo lang bij ons werkt. We weten wat we aan elkaar hebben. Eén van zijn beste kwaliteiten is dat Jos altijd de rust bewaart als het druk is in de planning. Jos is een echte vakman met een heel eigen karakter die goed aansluit bij het vakwerk van Thijs.

Jos

Hoe trots mag je op jezelf zijn als je als stagiair bij Thijs Keukens bent begonnen, alle facetten van het bedrijf hebt doorlopen en uiteindelijk gevraagd wordt om directeur te worden van dit prachtige bedrijf. Wij zijn in ieder geval trots en blij met zijn inzet, ideeën en grote betrokkenheid. En natuurlijk erg blij met het feit dat hij de aangeboden functie heeft aanvaard. We hebben er een tweede Thijs bij en die heet Maik. Thijs en Maik inspireren de klant bij het uitkiezen van een keuken. Ze hebben beide alle kwaliteiten in huis om de looks van de keuken en het praktische gebruik ervan te combineren tot het perfecte plaatje.

Maik

Thijs is zijn hele leven al een echte timmerman. Van jongs af aan was hij al aan het timmeren en klussen. Hij ontwikkelde zich vanuit daar tot bekwame vakman met passie voor het vak. Thijs verstaat zijn vak als de beste en ondanks dat hij nu vaak op kantoor zit werkt hij nog altijd het liefst met zijn handen.

Samen met zijn vrouw Yvonne startte hij op 24 maart 1990 Thijs van de Wouw Keukens. Zij zijn samen eigenaar van het bedrijf en hebben vanaf het begin geloofd in hun passie. Inmiddels heeft Thijs een select aantal vakmannen in dienst die zijn passie voor interieur delen.

Thijs

Yvonne is samen met Thijs eigenaar. Ze is er vanaf het begin bij geweest en vormt de drive van Thijs Keukens. Samen met Thijs vormen ze een sterk, positief en optimistisch duo. Zelf zegt ze altijd: “Thijs heeft de gouden handjes, laat mij het maar regelen.” Yvonne is de spil achter de schermen en van alles wat juist even niet met werken te maken heeft: verjaardagen vieren, kerstborrels, bouwvak indrinken, alles organiseren en in stand houden. Ze vindt het belangrijk dat iedereen met plezier aan het werk is en is naar eigen zeggen helemaal verliefd op het Thijs-team dat er nu werkt.

Yvonne

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.