Over ons

Thijs Keukens bestaat natuurlijk niet alleen uit Thijs en zijn vrouw Yvonne. Naast hen staat een hecht team vakspecialisten die de passie voor hun ambacht delen.

Benieuwd naar wie deze specialisten zijn die uw keuken ontwerpen, maken en komen zetten? Of naar wie de charmante dame aan de telefoon is? We stellen ze graag aan u voor. Maak kennis met het Thijs Keukens Team.

Thijs

Thijs

Thijs is zijn hele leven al een echte timmerman. Van jongs af aan was hij al aan het timmeren en klussen. Hij ontwikkelde zich vanuit daar tot bekwame vakman met passie voor het vak. Thijs verstaat zijn vak als de beste en ondanks dat hij nu vaak op kantoor zit werkt hij nog altijd het liefst met zijn handen.

Passie

Samen met zijn vrouw Yvonne startte hij op 24 maart 1990 Thijs van de Wouw Keukens. Zij zijn samen eigenaar van het bedrijf en hebben vanaf het begin geloofd in hun passie. Inmiddels heeft Thijs een select aantal vakmannen in dienst die zijn passie voor interieur delen.

Yvonne is samen met Thijs eigenaar. Ze is er vanaf het begin bij geweest en vormt de drive van Thijs Keukens. Samen met Thijs vormen ze een sterk, positief en optimistisch duo. Zelf zegt ze altijd: “Thijs heeft de gouden handjes, laat mij het maar regelen.” Ze heeft dan ook nog steeds graag overzicht over alle bedrijfsfacetten en kijkt en denkt mee met nieuwe ontwikkelingen. Yvonne is de spil achter alles wat juist even niet met werken te maken heeft: Verjaardagen vieren, kerstborrels, bouwvak indrinken, alles organiseren en in stand houden. Ze vindt het belangrijk dat iedereen met plezier aan het werk is en is naar eigen zeggen “helemaal verliefd” op het Thijs team dat er nu werkt.

Yvonne

Jos is ook een belangrijke rechterhand van Thijs. Sinds we Jos bij ons hebben werken is het voor Thijs mogelijk geweest veel los te laten in de werkplaats en zich meer te focussen op de klant. Dit gaf Jos ook meer mogelijkheden om te sturen in de werkplaats, om stagiaires te begeleiden, overzicht te houden en de planning in de gaten te houden. Je zou kunnen zeggen dat hij de stuurman van de werkplaats is. Jos past goed in het team omdat hij al zo lang bij ons werkt. We weten wat we aan elkaar hebben. Een van zijn beste kwaliteiten is dat Jos altijd degene is die de rust bewaard als het druk is in de planning. Jos is echte vakman met een heel eigen karakter die goed aansluit bij het vakwerk van Thijs.

Jos

Alles wat binnen het bedrijf geregeld, georganiseerd en gecheckt moet worden laten we gerust aan Irene over. Irene neemt vrijwel altijd de telefoon op en heeft dus naast Thijs ook altijd contact met de klanten. Ze past ontzettend goed in het team en staat haar mannetje tussen alle vakmannen op de werkvloer. Irene is heel correct en netjes, vriendelijk, gezellig, ze lacht graag, heeft veel plezier in haar werk en schuwt niet om met de mannen mee te grappen. Gelukkig kan ze ook tegen de flauwe grapjes van Thijs. Ze is de onmisbare rechterhand van Thijs op kantoor en helpt hem orde te houden in alle afspraken.

Irene

We zeggen wel eens onze Thom, omdat hij zich zo goed thuis voelt in ons team. Thom is als stagiaire binnen gekomen vanuit de bbl opleiding interieurbouwer en de kansen die hij hier krijgt om zich te ontwikkelen neemt hij met twee handen en voeten aan. Hierdoor is het voor Thom heel afwisselend werk en vormt hij voor ons bedrijf een perfecte kracht. Met z’n blauwe ogen en vertrouwde lach kan Thom vrij weinig verkeerd doen.

Thom

Kevin is bij ons met een groter doel dan alleen het interieur vakmanschap leren. Omdat hij ook in de zorg heeft gewerkt wil hij in zijn toekomst een combinatie maken tussen deze twee vakgebieden. Een jongen met een hele positieve, gezellige energie die deze gezelligheid ook in ons team brengt. Hij blijft altijd zichzelf met zijn positiviteit en creativiteit. Voordat hij bij ons kwam werken wist hij niet of hij wel kon zagen/timmeren/boren, maar gelukkig heeft hij bij ons mogen ontdekken dat hij dit echt goed kan en leuk vind. Iemand die bij ons werkt en dit echt heel leuk vind? Daar krijgen wij ook positieve energie van! Kevin is de nachtegaal van de werkplaats en loopt altijd te fluiten of te zingen.

Kevin

Maik is bij ons begonnen met een stageplaats en heeft de intentie om echt ver door te groeien om samen met Thijs eigenaar te worden van het bedrijf. Hij heeft inmiddels vrijwel alle facetten van het bedrijf gezien om mede-eigenaar te worden. Maik voelt heel eigen; bijna als familie voor ons waardoor er wederzijds ontzettend veel vertrouwen is in elkaar en in dit plan. Het is een jongen die elke dag graag komt werken waardoor we hem graag zien komen. Maik is ontzettend goed in het 3D tekenen van de ontwerpen, wat een grote meerwaarde binnen Thijs Keukens vormt. We zijn trots dat wij stageplekken bieden om de jongens hun eigen toekomst te geven.

Maik

Eefke is onze dochter en voor ons op precies het juiste moment afgestudeerd om haar vak en haar creativiteit bij ons toe te passen. Ze helpt ons de overgang te maken naar een vernieuwde Thijs Keukens. Nieuw pand, nieuwe ideeën, nieuwe energie. Eefke biedt een nieuw perspectief dankzij haar open minded opleiding, luistert naar onze wensen en daar zet ze haar eigen kennis langs. Zo komen innovatieve plannen tot stand. Toen Eefke nog studeerde wilde we haar al in het bedrijf als harde werker en nu werkt ze achter de schermen bij ons aan innovatie. Ze heeft nieuwe inspiratie gegeven zonder het persoonlijke van Thijs te verliezen.

Eefke

Edna is de grote vriendin van iedereen hier en een echte Braziliaanse schone. Ze zorgt ervoor dat alles netjes en schoon is voor de klanten en het team en brengt hierbij haar gezelligheid en lieve karakter mee de werkvloer op. Ze houd van muziek, dansen en haalt graag grappen met Thijs uit. Onze klanten zullen Edna niet zien, maar voor ons is ze onmisbaar.

Edna

Ben is de jongste in de werkplaats maar doet zeker niet onder voor de andere vakmannen. Met zijn positieve en open houding leert hij snel en past hij goed in het team. Hij komt graag werken, is enthousiast in het leren van het vak en met zijn droge humor hoort hij hier helemaal thuis.

Ben

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.