Zwarte, eikenhouten keuken met composieten blad

Overzicht

zwarte-eikenhouten-keuken-met-composieten-blad

Dit mooie keukenproject vinden we in Gilze. De keuken is gemaakt van geborsteld, gefineerd eiken dat op kleur is gebeitst (in de kleur B9005) en extra mat is afgelakt met een natuurlak. Het blad is van composiet in de kleur ‘unsui leather’ en is 6 centimer dik. De neutrale kleuren die zijn gekozen zorgen voor een statement, maar tegelijk voor een rustig geheel. De keuken heeft veel werkruimte door het eiland en het keukenblok met aanrecht erachter. De kastenwand biedt daarnaast lekker veel opbergruimte. De ideale keukenopstelling als je het ons vraagt!

bora-kookplaat-met-afzuiging

ovens-van-siemens-in-zwarte-keuken

zwarte-keuken-van-massief-eikenhout

zwarte-eikenhouten-kookeiland

De keuken is natuurlijk voorzien van fijne apparatuur. De koelkast, ovenmagnetron, stoomoven en vaatwasser zijn van het merk Siemens. De kookplaat met afzuiging is van het merk BORA. Het grootste voordeel aan een afzuigingunit in de kookplaat is uiteraard het niet in zicht hebben van een afzuigkap of afzuigunit in het plafond. Dit is vooral gewenst wanneer men kiest voor een kookplaat op een kookeiland. Aan deze specifieke kookplaat zijn nog meer voordelen verbonden. Hij is namelijk uiterst stil, ook op hoge vermogensniveaus. Dit is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Gesprekken tijdens het koken kunnen dus gewoon worden voortgezet. Daarnaast kunnen de onderdelen die in aanraking komen met kookdampen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. Zelfs de roestvrijstalen vetfilter blijft vaatwasserbestendig en behoudt zijn oorspronkelijke look en stabiliteit. Door de geringe toestelhoogte van minder dan 20 centimeter zal de kookplaat met geïntegreerde recirculatiefiltereenheid niet veel plek in beslag nemen in de onderkast. Zelfs in een keukenblok van 60 centimeter diep hoeven de lades niet ingekort te worden. Tevens bevat de plaat een kinderbeveiliging en een automatische aankookfunctie. We hebben het vaker laten vallen, maar wij zijn zeker fan van deze kookplaat.

Ook is de keuken voorzien van een Quooker Flex. Met de handige uittrekslang spoel je vieze vaat of andere spullen veel gemakkelijker af dan met een reguliere keukenkraan. En voor de fervente theedrinker is een Quooker natuurlijk een must; nooit meer wachten op de waterkoker die ‘ping’ zegt.

Geïnspireerd geraakt? Wij helpen u graag als u op zoek bent naar een vergelijkbare of juist een hele andere keuken! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een kijkje in onze showroom.

 

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.