Een Geheel uit Delen

Overzicht

Bijzondere keuken met twee eilanden

Een kookeiland en een spoeleiland staan centraal in deze keuken. Elk stukje rondom de eilanden doet mee in de ruimte en mag gezien worden. In de halfhoge kast bijvoorbeeld, zit een koffieautomaat met daaronder een vaatwasser op werkhoogte. In het midden van deze kast bevindt zich de koelkast en rechts de combi-magnetron. De schouw boven het Falcon fornuis komt uit het plafond en heeft een grote kroonlijst die goed past bij de stijl van zowel de keuken als de rest van het huis. Zo wordt alles bij elkaar betrokken.

Het geheel heeft een warme doch strakke uitstraling door het geborsteld eiken dat op kleur is gespoten. De fronten lijken uit planken te bestaan en de uiteinden zijn versierd met stevige kolommen. Voor de plint is een zwarte kleur gekozen waardoor het lijkt alsof deze compleet afwezig is en men alleen een schaduw ziet.

Doorkijk naar de houten trap en halfhoge kasten

Spoelbak uit een stuk met bronzen kraan en bijpassende Quooker

5-pits Falcon fornuis met grote oven

 

Doorkijk over de keuken tussen de schouw en kookplaat

De spoelbak is uniek en bestaat uit één stuk. Er zijn dus geen hoeken of naden en er is geen kit aan te pas gekomen. Wel zijn de hoeken aan de binnenkant subtiel afgerond om vervuiling te voorkomen. Het spoeleiland beschikt over een kraan en Quooker van brons. Het kookeiland heeft een 5-pits fornuis met daaronder één enkele, grote oven. Beide eilanden zijn voorzien van een Belgisch hardstenen werkblad.

Alles is tot in detail afgewerkt om de saamhorigheid van de keuken nog verder te vergroten. Dit is ook zichtbaar in de afwerking van de kasten waar bovenop hetzelfde Belgisch hardsteen te vinden is als op de eilanden van de keuken.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.