Yin en Yang

Overzicht

Mooie balans in de Yin en Yang keuken

 

Deze Yin Yang keuken is een bijzondere balans tussen licht en donker, klassiek en modern en rust en efficiëntie. Hout en hoogglans acryl brengen elkaar in evenwicht en de algehele indruk van de keuken doet aangenaam aan. De fronten van het eiland en de lage kasten zijn afgewerkt met hoogglans acryl in dezelfde kleur als de geheel naadloze Designer White werkbladen. De zijwand kolomstollen van het eiland zijn van Corian, eveneens in dezelfde kleur wat een mooie afwerking geeft. Boven het eiland zit een ingebouwde plafondunit van het merk Wave dat zorgt voor de afzuiging. Het werkblad met de lage ladekasten in de nis erachter zijn afgewerkt met hoogglans acryl en een Corian werkblad. Erboven een wandlegplank met spots voor goed licht boven het werkblad maar vooral ook aangenaam voor het oog.

De donkere inbouwkasten zijn voorzien van massief gefineerd eiken fronten, geborsteld en op kleur gelakt. De donkere kleur en het bijzondere materiaal vormen een mooi contrast met het hoogglans acryl. De kasten herbergen een stoomoven, een ruime vriezer en een eveneens ruime koelkast. Ook in de nis tegenover het eiland zijn massief gefineerde eiken kasten geplaatst.

Detail afwerking greeploze fronten

Details zijn bijzonder belangrijk bij de afwerking en oplevering van een Thijs keuken. De lades zijn van het type Blum, volledig uittrekbaar en uitgerust met het blumotion remsysteem. Ze zijn voorzien van RVS greeplijsten en voorzien van bijvoorbeeld binnenlades, besteklades of kruidlades.

Wijnklimaatkast voor de perfecte temperatuur

De voorzijde van het eiland bevat een wijnklimaatkast waar de wijn bij verschillende temperaturen kan gedijen. Aan weerszijden diepe lades, type Blum voorzien van het blumotion remsysteem, afgewerkt met hoogglans Acryl en RVS greeplijsten.

Detail werkblad met kraan

De Quooker Fusion kraan is een kokendwater én mengrkaan in één en is voorzien van een kindveilige dubbel-druk-draai knop die oplicht bij het tappen van kokend water. Het RVS Copa spoelunit is perfect geplaatst onder de uitsparing in het naadloze Designer White werkblad.

Haardmeubel met inbouwkasten

De keuken wordt van het woongedeelte gescheiden door een tv-haardmeubel. De haard zorgt voor warmte en ontspanning en verzorgt een aangenaam schouwspel zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer. Het opberggedeelte onder de haard en TV heeft een lade met binnenlade en twee klepfronten met Tip-on functionaliteit. De fronten zijn massief gefineerd eiken, geborsteld en op kleur gelakt.

Behalve de keuken en het interieur heeft Thijs ook het inbouwkastwerk in de kinderkamer en de garderobe verzorgd.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.