Wonderlijk Warm

Overzicht

Wonderlijk warme modern massief eiken keuken

 

Zonder meer een bijzondere keuken, modern en wonderlijk warm door de mooie warmbruine kleur. De fronten zijn massief extra rustiek eiken met knoesten, verouderd geborsteld en met natuurlak afgewerkt. De hoge kast valt meteen op door het uitspringende stuk dat de combi-stoomoven en luxe koffieapparaat bevat. De kastwand bevat ook een vaatwasser, luxe koelkast en ruim voldoende bergruimte. De bladdelen zijn vervaardigt uit Composiet Arden Blue Leather en 8cm dik en geven de finising touch aan het geheel.

Detail afwerking Combi stoom oven en koffie apparatuur

Voor een mooi effect is gekozen om de combi-stoomoven en de koffieapparatuur extra te accentueren door deze links te laten uitspringen. Mooi is het raamwerk rondom dat ervoor zorgt dat ze net wat meer opvallen. Eronder ziet u de vaatwasser met bijzonder detail: als deze in werking is dan wordt het aantal minuten dat het wasprogramma nog duurt op de vloer direct onder de vaatwasser geprojecteerd. Zo weet men altijd of de vaatwasser nog bezig is en hoelang nog.

Detail wegdraaibare stopcontacten in werkblad

Het werkblad is van composiet genaamd Arden Blue Leather en is 8cm dik. Het oogt niet alleen bijzonder, het is ook praktisch in onderhoud en past heel mooi bij het donkere massief eikenhout van deze keuken. Handig is de twist, twee stopcontacten in het werkblad van het kookeiland die tevoorschijn komen als men de twist een kwartslag draait. Ruimte om te werken, praktisch en bijzonder mooi gecombineerd in één werkblad.

Detail massief extra rustiek eiken met knoesten fronten

De massief eiken fronten zijn greeploos wat mooi past bij het geheel van deze keuken. De lades zijn extra breed en kunnen bijzonder zwaar belast worden. Doordat ze binnenlades bevatten zijn ze praktisch in te delen. De bovenste lade, hier mooi in beeld, bevat bijvoorbeeld een binnenkruidelade. Het blumotion remsysteem zorgt er voor dat de lades gemakkelijk openen en soepel sluiten. U ziet hier ook mooi de afwerking van het 8cm dikke Arden Blue Leather werkblad.

Detail kookeiland met massief eiken frontend

De mooie afgewerkte fronten zijn hier goed te zien evenals de robuuste zijwanden. Het kookeiland is voorzien van een (Siemens) Inductie plaat en in het plafond zit de afzuig installatie. Dit zorgt ervoor dat de ruimte mooi open blijft. Het eiland is tevens voorzien van diepe lades met het blumotion remsysteem. De lades zijn volledig uittrekbaar. Bijzonder zijn de (binnen)kruidenlade en besteklades: alles bij de hand voor het bereiden van de maaltijd.

Kast in slaapkamer met Tip-on fronten

Thijs maakt ook kasten en badkamer meubelen en deze slaapkamerkast is ook van zijn hand. De kast is voorzien van het handige Tip-on systeem waardoor de kastdeuren en laden openen als men ze een duwtje geeft.

Mooie eiken badmeubel op maat gemaakt

Ook de badkamermeubels zijn gemaakt door Thijs. Hier is eiken fineer, geborsteld met knoesten, gebruikt wat een bijzonder mooi effect geeft in de moderne badkamer.

Detail bovenklep met Airco

Airco's zijn aangenaam voor hete zomermaanden maar zelden een sierraad om te zien. Hier is de Airco mooi verwerkt in de kast. Is de Airco nodig dan is een duwtje op het kastdeurtje genoeg: daarna gaat de deur in een vloeiende beweging open.

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.