Stoer zwart

Overzicht

Stoere zwarte massief eiken keuken

Deze keuken is vervaardigd uit massief, gefineerd eiken. Eerst zijn de groeven grof geschuurd, daarna met diep mat-zwart afgelakt. De onderkasten hebben brede lades van 108 cm breed. De keuken is geheel greeploos en uitgerust met greeplijsten. Ze is voorzien van een roestvrij stalen plint. In het midden zit de inbouw-vaatwasser met een klepfront. Ook deze is greeploos, voorzien van een tip-on; Als je op de deur tikt, gaat hij open.

Greeploos ingebouwde apparatuur met handig tip-on systeem

De mooie afwerking maken het een lust voor het oog

Siemens apparatuur zoals deze extra brede inductie-kookplaat

 

Kastenwand met inbouwapparatuur en het handige tip-on systeem

De keuken heeft een composiet blad en spatrand, Cemento leather look, van 2 cm dik. Daarin is de roestvrij stalen spoelbak-onderbouw verwerkt. De spoelbak heeft een 3-in-1 kraan. In de spoelkast is de boiler voor de Quooker weggewerkt. De 5 pits inductie-kookplaat is extra breed, zodat hij mooi bij de extra brede lades past.

De bovenkasten zijn voorzien van een klepfront met tiptoets, waardoor je ook daar geen grepen nodig hebt. De afzuigunit is helemaal weggewerkt in de bovenkasten. Verder hebben de hangkasten ingebouwde onderbouw-spots voor de sfeer.

Aan de andere zijde zijn kamerhoge kasten ingebouwd tot het plafond. Hierin zijn o.a. de koelkast, oven en stoomoven verwerkt.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.