Rustig, warm modern

Overzicht

Rustige warm-witte moderne keuken met veel ruimte en lades

Deze keuken heeft een rustige uitstraling door het ruimtelijke aspect en de lichtinval. Toch heeft deze keuken heel veel bergruimte, dankzij zijn grote lades. Er zitten veel lades in van 90 cm breed, alle lades zijn ook nog eens volledig uittrekbaar, dragen 50kg en hebben een Blumotion remsysteem. Verder werkt de keuken ook ruimtelijk doordat er geen schouw boven het eiland hangt. De schouw zit geïntegreerd in het kastwerk boven de kookplaat en is praktisch onzichtbaar. Ook de kookplaat valt nauwelijks op, alleen de vlakke glasplaat erop is te zien.

Keukeneiland met vaatwasser, spoelbak en diepe lades

De schouw zit geïntegreerd in het kastwerk boven de kookplaat

De spoelbak en kraan, uitgevoerd in roestvrij staal

 

Keukeneiland met allure, deze bijzondere constructie

Het is een keuken zonder drukte maar bevat zeker wel al het functionele dat men wensen kan. In het spoeleiland zit ook de vaatwasser met een roestvrij stalen front, dat weer heel goed past bij de uitstraling van de spoelbak en kraan, eveneens uitgevoerd in roestvrij staal. Bijzonder is het tafelblad dat uit het eiland steekt, het suggereert een zwevend effect. Er is dus geen tafelpoot voor nodig. Bij de spoelbak zijn de lades maar liefst 112 cm breed. De enige staande kast is ingebouwd in de muren van de kelder. Aan de kamerzijde is dit een open boekenkast, en aan de keukenzijde zit er de koelkast in evenals een oven met een warm-houd-lade eronder. Een heel bijzondere bouwconstructie met een schitterend keukenblad is van 4 cm dik gezoet graniet.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.