Notenhout Combinatie

Overzicht

Mooie massief notenhouten keuken gecombineerd met modern wit

Een bijzondere combinatie van strak met warm notenhout zorgt er voor dat deze keuken meteen opvalt. De fronten zijn gemaakt van massief gefineerd notenhout, mismatch geplankt en op kleur gebeitst en vervolgens met natuurlak afgewerkt. Het notenhout krijgt hierdoor een mooie warme gloed dat een mooi contrast geeft met het witte Corian blad en de witte nissen waarin de legplanken en de kastenwand zijn ingebouwd. De lades, type Blum met het Blumotion remsysteem, bevatten binnenlades en besteklades. Afwerking is zeer belangrijk bij Thijs en daarom zijn de plinten, lades, hoeken en onderkanten perfect afgewerkt en sluiten perfect aan bij de mooie tegelvloer.

 

Detail spoelunit en  3-in-1 kraan van het merk Franke

De spoelunit van het merk Franke is naadloos verlijmd in het Corian blad. De kraan, ook van het merk Franke, is een drie-in-één kraan, type Mondial. Onder de spoelunit bevinden zich lades met afvalinterieur en de vaatwasser.

Detail stopcontacten in het 8cm dikke Corian werkblad, type Antartica

In de rand van het Corian werkblad zijn twee stopcontacten gemaakt. Met oog voor detail wordt alles perfect afgewerkt, zo ook de greeploze fronten van de lades. In de lades bevinden zich binnenlades zoals besteklades.

Detail afwerking kookpit Pitt Cooking in Corian werkblad

Een kleurrijke pan op de één van de pitten van het merk Pitt Cooking op het roomwitte Corian blad. Een mooie combinatie. Ook de bedieningsknoppen van de pitten staan erg chique op het Corian blad.

De pitten van kookplaat Pitt Cooking komen extra mooi uit in dit Corian werkblad

Het Corian blad, type Antartica en 8cm dik, is geheel naadloos verlijmd wat de de pitten van kookplaat van het merk Pitt Cooking extra mooi doet uitkomen. Niet alleen makkelijk in onderhoud maar ook bijzonder mooi om te zien, deze afneembare pitten. Het Corian blad, hitte bestendig en eenvoudig schoon te houden, loopt aan beide zijden van het eiland door tot aan de vloer voor een extra effect. Aan deze zijde van het eiland bevinden zich ook de lades met afvalscheidingsbakken en de inbouw vaatwasser van het merk Siemens. Ook de royale koelkast en de vriezer, hier te zien achter het eiland, zijn van het merk Siemens. De oven, in het midden op ooghoogte, is van het merk Smeg. De afzuiging boven het eiland wordt verzorgd door afzuig van het merk Wave.

 

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.