Natuurlijk Licht

Overzicht

unieke keuken combinatie materialen

Het unieke aan deze moderne maar toch warme keuken is de combinatie van de gebruikte materialen. Het eiken van de kastwand in combinatie met het MDF en Corian blad van de lage kasten zorgt voor een frisse en verrassende combinatie. Bijzonderheden zijn ook dat het Corian blad naadloos doorloopt met de Corian zijwand van het keukenblok wat de keuken een prachtig modern en precies uiterlijk geeft. Ook de eiken kastenwand die 7,5cm uit de wand springt is een echt stukje maatwerk.

Kookeiland van Corian blad

Eiken kastenwand steekt 7cm uit

De kookplaat naadloos in het werkblad

 

De Hoge kastenwand is gemaakt van massief gefineerd eiken heeft geborstelde, in een natuurlijke white wash gebeitste en hierna mat afgelakte fronten. De kastenwand is voorzien van luxe inbouwapparatuur waaronder een combi-stoomoven.

eiken kastenwand en wit kookeiland, fris en verrassend

In het lage gedeelte van de keuken zijn de fronten gemaakt van mat gelakt MDF met een in verstek gezet Corian blad van 6cm dat naadloos verlijmd is. De strakke lijnen en greeploze lades zorgen voor een frisse moderne uitstraling en ook de afzuigkap is afgewerkt in de stijl van de keuken. De wandplanken met schors en ingebouwde verlichting maken van het geheel een totaalplaatje.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.