Moderne, witte keuken met eiken kastenwand

Overzicht

moderne-keuken-met-eikenhout-en-wit-eiland

Een strak en modern interieur warm aankleden is zo gedaan met een flinke dosis eikenhout! Om deze reden hebben we de fronten van de kastenwand in deze keuken afgewerkt in geborsteld, gefineerd eiken met kleine knoesten. Daarnaast heeft het hout een white wash gehad en is het afgelakt met een natuurlak. De greeplijsten van de kastenwand zijn zwart afgewerkt, net als veel andere details in de woning. Zo trek je alles bij elkaar!

Het kookeiland is, net als de muren, mooi strak en wit. De fronten van het kookeiland zijn met een poederlak bewerkt in de kleur ‘Archie White’ en het aanrechtblad is gemaakt van een innoverend composiet dat geen vloeistoffen absorbeert, het oppervlak laat glanzen als nooit tevoren en de kleur van het blad intensiveert. De wijnklimaatkast, barstoelen en houten schaal zorgen er weer voor dat de kleuren zwart en bruin ook terugkomen in het eiland. Het geheel is een prachtig kloppend plaatje!

moderne-barstoelen-van-leer

kookplaat-van-miele

koffieautomaat-van-miele

wit-aanrechtblad-van-n-boost

Ook deze keuken is goed uitgerust met de nieuwste apparatuur. Zo hebben we het al gehad over de wijnklimaatkast: deze is van het merk Liebherr en heeft een digitaal temperatuurdisplay en led-verlichting. Daarnaast beschikt hij over een regelbaar temperatuurbereik en een actieve koolfilter en kun je de wijn trillingsvrij en in ideale luchtvochtigheidsomstandigheden bewaren. De koelkast en vriezer zijn bovendien van het merk Liebherr. Het merk Miele wordt ook sterk vertegenwoordigd in deze keuken. Van dit merk vinden we namelijk een kookplaat, oven, combistoomoven, warmhoudlade, koffieautomaat en vaatwasser! De kookplaat is vlak weggewerkt in het aanrechtblad, wat een extra strak eindresultaat oplevert. De oven, combistoomoven, koffieautomaat en warmhoudlade vormen met z’n vieren een strakke rechthoek in het midden van de kastenwand. Uiteraard mag een Quooker niet ontbreken in deze volledig uitgeruste keuken. Ook deze keer is er gekozen voor de variant Flex; die heeft een handige uittrekslang. Naast de Quooker hebben we ook een matchende inbouwzeepdispenser van het merk Quooker geplaatst.

Wij zijn ontzettend tevreden met dit mooie eindresultaat! Wordt u hier ook warm van en kunt uw keuken wel een upgrade gebruiken? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Daarnaast kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom te Moergestel.

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.