Moderne symmetrie

Overzicht

Moderne Symmetrie - keuken op maat

In deze moderne keuken is geen enkel detail over het hoofd gezien. De vaak in vakterm gebruikte woorden ‘gelijk is ongelijk’ is in dit ontwerp niet opgegaan. De op kleur gelakte MDF fronten zijn greeploos, strak en symmetrisch ontworpen. Het mat geborstelde RVS blad ziet u niet alleen terug als werkblad en tussen de hoge kastenwand, maar ook de plinten en vensterbanken zijn van mat geborsteld RVS. Symmetrie speelt een grote rol in alle aspecten van deze keuken waarbij de perfectie tot in de details terug te vinden is.

atag kookplaat

detail afwerking plank

mat geborsteld werkblad

De RVS vensterbank voor het grote raam loopt in een geheel door met de RVS plinten onder de keuken wat een gevoel van eenheid creëert.

Ook de verlichte wandplanken buiten de keuken zijn in moderne stijl afgewerkt en symmetrisch opgesteld. De keuken is voorzien van de luxe inbouwapparatuur waaronder een Atag kookplaat en combi stoomoven.

Voorzien van luxe inbouwapparatuur

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.