Modern Vanille

Overzicht

Deze moderne keuken is bijzonder vanwege de afwerking in hoogglans acryl. De strakke fronten zijn greeploos en te openen door achterliggende RVS greeplijsten. Uniek zijn de verticale RVS greeplijsten bij de hoge kast. Het 5 cm dikke Belgisch hardstenenblad is gezoet massief en aan de voorzijde gefrijnd hetgeen het een bijzondere uitstraling geeft. De onderkasten zijn 15cm dieper dan normaal waardoor er meer bergruimte is en het blad meer werkruimte biedt.

Modern vanille keuken met glossy fronten

De boiler van de Quooker zit eveneens weggewerkt achter de lades. Tegen de wand naast de deur zijn spots geïntegreerd in de plank voor extra licht. Het RVS fornuis is een Falcon Elite SE 110 gas/electro. Dit bijzondere fornuis geeft stijl en allure aan uw keuken.

Strakke kastenwand met apparatuur en bergruimte

De Falcon Elite wordt alom geprezen als het meest innoverende design fornuis van de laatste tijd. De handgrepen, de bedieningsknoppen, het gehele uiterlijk van het fornuis, alles is op elkaar afgestemd en straalt moderne klasse uit. De Elite SE heeft een gaskookplaat met 6 branders, inclusief 2 wokbranders, thermokoppel beveiliging en vonkontsteking. De 2 ovens zijn elektrisch, 1 heteluchtoven en 1 multifunctionele oven met de unieke Handygrill.

 

Strakke kastenwand met apparatuur en bergruimte

Detail afwerking

Miele inbouw apparatuur

Detail afwerking falcon ELITE SE 110 fornuis

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.