Modern hout in U-vorm

Overzicht

Moderne keuken in U-vorm met warm hout en stijlvolle vormgeving

Dat is een plaatje als U van modern hout. De houten achterwand, met zijn warme uitstraling, en het geïntegreerde kastwerk gelijk aan de keukenmuur zorgen voor rust en ruimte. Deze keuken bewijst dat ook een moderne vormgeving warmte kan uitstralen. Uniek bij deze keuken is dat alles aan de lange kant een ingetimmerd uiterlijk heeft; Het geïntegreerde kastwerk is gelijk aan de muur en er is geen zichtbare plint.

Het keukenblad is van Corian en 12 mm dik. Met een Corian blad zijn er nergens open voegen of naden, het heeft volledig doorlopende oppervlakken. Zo kan de spoelbak perfect geïntegreerd worden en zijn er dus geen kieren waarin vuil zou kunnen achterblijven. Het is van nature gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en dus zeer gemakkelijk in het dagelijks leven. Gebeurt er toch een ongelukje met het blad, dan is het goed om te weten dat Corian niet poreus is maar wel vlekbestendig, duurzaam en vernieuwbaar.

De glazen kookplaat van Atag is op gas en heeft een aparte wokbrander

Handig stopcontact in Corian keukenblad dat men dicht kan draaien

Kraan en Quooker boven geintegreerde RVS spoelbak

 

Het keukenblad is van Corian en 12 mm dik, een volledig doorlopend oppervlakte.

De hoogte van het aanrecht is bij ons niet standaard. Hier is de hoogte 96 cm. Onze afzuig-units van Novy zijn geïntegreerd in het plafond en hebben voldoende kracht. Het is dus niet meer nodig om de afzuigunit laag boven het kookgedeelte te hangen. De glazen kookplaat van Atag is op gas, met een wokbrander. Een Miele stoomoven is ingebouwd, voor het gezonde koken van deze tijd. Een oven, eveneens van Miele, maakt de lijn compleet. Links in de keuken is de geïntegreerde koelkast.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.