Landelijk Modern

Overzicht

Excentrieke en speelse keuken, modern met een tikkeltje landelijk

Deze excentrieke en speelse keuken biedt aan variëteit aan materialen en apparaten. De staande kastenwand is gemaakt van MDF fronten welke omlijst zijn met 8 cm eikenhout en waarin een combi stoomoven, Miele bakoven en koffieautomaat en koel- en vrieskast zijn verwerkt.
De materialen die in de hoge kastenwand zijn gebruikt worden op het keukeneiland juist omgedraaid waardoor de fronten in dit geval bestaan uit massief old grey licht en licht geborsteld eiken en de kolommen en zijwanden gemaakt zijn van wit MDF.

 

Kastenwand voorzien van combi stoomoven, bakoven en koffieautomaat

De keuken gezien vanaf de gezellige eettafel

De Atag kookplaat geeft een landelijke touch

Op de hoge kastenwand zijn rvs grepen verwerkt terwijl het eiland grepen verwerkt heeft in de fronten. Zo komen verschillende mogelijkheden samen in dit ontwerp.
Ook heeft het eiland een aansluitend zitgedeelte waarvan het hardstenen blad gevormd is om de steunpilaar om zo de ruimte optimaal te benutten.
Om zo efficiënt mogelijk te kunnen koken heeft het eiland ingebouwde stopcontacten zodat snoeren niet in de weg komen te zitten. De Atag kookplaat geeft het geheel een wat robuustere uitstraling.

Het kookeiland heeft een aansluitend zitgedeelte

LInks in de nis naast de hoge kastenwand zijn eiken legplanken geplaatst welke hier de functie als vitrinekast vervullen. Aan de rechterkant van de keuken is een eiken deur in stijl van het gehele ontwerp geplaatst en om de hoek ziet u een extra kastenwand gemaakt van eiken fronten en MDF zijwanden.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.