Hoogglans en Notenhout

Overzicht

Moderne hoogglans keuken gecombineerd met warm notenhout

Moderne hoogglans keuken gecombineerd met warm notenhout. Het schiereiland heeft de witte hoogglans fronten met een glass-look effect, daarmee oogt het paneel extra dun. De fronten zijn rondom afgeband met een duo-magic band. De lades zijn 100cm-60cm-100cm en ondiep gehouden zodat men aan de andere zijde van het schiereiland extra diepe kasten heeft. Tevens blijft zo genoeg diepte voor de vaatwasser. Op deze manier oogt het hele eiland toch niet te groot in de ruimte maar is het wel voorzien van alle functionaliteit.

Spoelbak en kraan zijn subtiel gehouden. De kraan is voorzien een Quooker functie, drie-in-één. De Siemens kookplaat zorgt verder voor een strakke uitstraling. De plint rondom is van geborsteld RVS. De afzuigunit zit in de koof geïntegreerd met ingebouwde spots om het geheel sfeer te geven.

Detail kraan en blad van composiet 12 mm

Detail stopcontacten pop-up in werkblad

Detail afwerking afzuigunit en spots in plafond

 

Aan deze kant van het schiereiland veel bergruimte en de vaatwasser

Het blad is van composiet 12 mm dik. De kastwand is gemaakt van massief gefineerd notenhout. Deze is gelijk gehouden met de muur en zo mooi ingebouwd. Dit geeft veel ruimtelijkheid. Hierin verwerkt zitten een Siemens combistoomoven, een oven-magnetron en een ruime koelkast.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.