Hoog eiken

Overzicht

Moderne strakke keuken moet hoog kastwerk in donker eiken gebeitst hout

Deze moderne keuken krijgt veel warmte door het hoge kastwerk, dat donker eiken gebeitst is. Het lage kastwerk is een lak RAL 9001 mat-zijde. De zijwanden ervan zijn dan weer in dezelfde stijl als de hoge kasten. De kasten zijn greeploos, wat het geheel een strakke uitstraling geeft. De lades zijn volledig uittrekbaar. Alle lades en kasten zijn dieper dan standaard. De hoge kast boven de oven is voorzien van een tip-on.

De keuken heeft een gezellig maar zeker ook multifunctioneel eiland. Het heeft namelijk een spoelbak, een zitgedeelte, een wijn-klimaat-kast, extra grote lades, een vaatwasser, een vriezer en een afvalinterieur. Het blad is voorzien van een stopcontact.

Atag kookplaat, gas op glas, met drie elementen gas-inductie-wok

Detail wijn-klimaat-kast

Gezoet Belgisch hardstenen blad met spoelunit, kraan en quooker

 

De hoge eiken kasten zijn voorzien van luxe apparatuur

Het hoge gedeelte donker eiken is geïntegreerd met de muur, waardoor rust en ruimte gecreëerd worden. De kookplaat is van Atag, gas op glas, bestaande uit drie elementen gas-inductie-wok. De keuken bevat alle mogelijke luxe, maar door deze opstelling straalt het toch rust en ruimte uit.

Het blad is van 4 cm dik Belgisch hardsteen, en is gezoet, d.w.z. het is op een speciale manier geschuurd, zodat het iets donkerder wordt.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.