Eigentijds licht en ruimtelijk

Overzicht

Eigentijdse keuken, licht en ruimtelijk in het geheel

Een bijzondere ruimte verdient een bijzondere keuken en dat is deze eigentijdse keuken. Door de hoge ruimte met veel licht hout en grote raampartijen komt de keuken extra mooi uit met het eiland en de multifunctionele kastenwand erachter. Het eiland is voorzien van een 8cm dik RVS blad met licht afgeronde hoeken en heeft een Franke spoelunit (type Kubus) met Quooker kraan. De Atag inductieplaat is naadloos geïntegreerd in het RVS blad. De lades aan beide zijdes zijn voorzien van het Tip-on systeem en het blu-motion remsysteem.

De kastenwand achter het eiland dient tevens als afscheiding voor de werkruimte erachter (eveneens door Thijs voorzien van kastruimte en werkbladen). De kastenwand is ook voorzien van Tip-on en biedt plaats aan diverse inbouw apparatuur zoals twee combi-ovens, een koffieautomaat, koelkast en vriezer en twee vaatwassers.

In de zijwand van het eiland zijn twee stopcontacten geplaatst

Aan de zijkant van het kookeiland zijn twee stopcontacten geplaatst. De inductieplaat (van het merk Atag) is hier goed te zien. In de voorkant van het eiland is een nis gemaakt voor de kookboeken. Alle lades zijn voorzien van het Tip-on en blu-motion remsysteem. De lades zijn voorzien van binnenlades zoals bijvoorbeeld besteklades.

Kastenwand met inbouwapparatuur van Atag

Achter het kookeiland bevind zich een kastenwand met een combistoomoven, een combimagnetron, een koffieautomaat, een koelkast, een vrieskast en twee vaatwassers, allen van het merk Atag. Dankzij het Tip-on systeem openen de fronten zich bij lichte druk en kan men gemakkelijk spullen pakken of wegzetten.

Inductieplaat en afzuig van Atag in de bijkeuken

Het blad in de bijkeuken is eveneens 8cm dik RVS met licht afgeronde hoeken. De inductieplaat (hier eveneens van het merk Atag) en de spoelbak (type Ohio) zijn ook hier naadloos verwerkt in het blad. De Grohe kraan met flexibele kop maakt schoonmaken makkelijk. Ook hier lades met het Tip-on en blu-motion remsysteem.

Detail spoelunit Franke en Quoaker kraan met erachter de kastenwand

De integratie van de spoelunit en de Quookerkraan in en op het werkblad zijn naadloos wat zorgt voor een wouw effect. Ook de Atag inductieplaat lijkt bijna één met het werkblad. In de kastenwand zijn de twee (combi)stoomovens van Atag en de koffieautomaat te zien. Ze zijn mooi symmetrisch in de kastenwand geplaatst, precies op de juiste hoogte. Handig detail: in de Franke spoelunit, type Kubus, een uitklapbare hanger voor een vaatdoekje.

Eigentijds licht en ruimtelijk - het interieur

Naast de keuken is Thijs gevraagd ook hier een deel van het interieur te verzorgen. Zo heeft Thijs het bureaublad en de kastenwand in de werkruimte verzorgd, de kastenwanden boven en de kasten in de badkamers.

Thijs verzorgde de bureaus en kastenwand

Het blad in deze werkruimte is 4cm dik Duropal kleur lichtblauw. Onder het blad is omkasting gemaakt ten behoeve van de vloerverwarming. De kastenwand rechts is voorzien van binnenlades en legplanken.

Kastenwand en kast met legplanken voor kleding

Ook de slaapkamerkasten zijn voorzien van het Tip-on systeem daar waar nodig. De legkasten er tegenover bieden veel ruimte aan kleding en linnengoed waar men snel bij kan.

Inductieplaat en afzuig van Atag in de bijkeuken

Ook de badkamerkastjes zijn door Thijs ingericht met lades met het Tip-on systeem. Ook de spiegelkasten (zie foto-gallerie) op de badkamers zijn door Thijs verzorgd.

Eigentijds Licht en Ruimtelijk - de Study

Ook is Thijs gevraagd het kastwerk in de study te verzorgen met kasten aan weerszijden van de open haard en tegen de tegenoverliggende muur. Hier is gekozen voor massief eiken op kleur gelakte fronten, model Wales. Ook deze kasten zijn voorzien van (binnen) lades, type Blum, 50kg en volledige uittrekbaar met blumotion remsysteem. De opzetkasten hebben legbanken die verstelbaar zijn zodat men zelf de hoogte kan bepalen waar nodig. De kasten reiken tot aan het plafond.

massief eikenhouten kasten, model Wales

 

 

 

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.