Design met Eiken

Overzicht

Design keuken in moderne stijl met eiken en hoogglans

 

Hierboven ziet u een impressie van de keuken "Design met Eiken". De harmonie tussen klassieke en moderne materialen, vervat in een zeer strakke vormgeving, maakt deze keuken zo bijzonder. De houten onderdelen zijn van eiken fineer dat in mismatch is geplankt, geborsteld, gebeitst in "old grey" en tenslotte mat is afgewerkt. De overige fronten zijn uitgevoerd in acryl hoogglans met duo magic band. Het blad, tenslotte, bestaat uit graniet van de variant "Nero Assoluto". Het is gepolijst en in verstek gezet naar 6 cm dikte.

Schitterend Nero Assoluto werkblad met  strakke afwerking

Op deze foto ziet u het aanrecht. Let u eens op het mooie effect van de extra lijn die gevormd wordt door de onderste rij laden, middenin onderbroken door het front van de vaatwasser.

Ook de en suite kasten zijn verzorgd

Hier een doorkijk naar de keuken vanuit de woonkamer. Ook deze en suite kasten zijn verzorgd door Thijs geheel in stijl met het interieur.

Lage TV kast met Nero Assoluto gepolijst graniet

Hier ziet u de woonkamer zelf. De televisie en de schouw worden letterlijk onderstreept door het lange gepolijste granieten blad van het type Nero Assoluto.

Mooi contrast tussen de hoogglans en het massief hout van deze keuken

Hier nogmaals een overzichtsfoto van de keuken, die met name de fraaie details van het kookeiland toont. Het strakke lijnenspel van het fornuis geeft een uniek accent aan de stille spiegeling van het blad. U ziet hier ook het kranenpaar boven het aanrecht, één van de weinige gebogen vormen in deze keuken. Ondanks de rechte, strakke vormen en bijzondere materiaal-combinatie maakt deze keuken toch een gezellige, bijna knusse indruk.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.