Tijdloos Modern

Overzicht

Overzicht tijdloze keuken met robuust eiken

Deze tijdloze rustieke keuken heeft een natuurlijke uitstraling dankzij de fronten van eiken planken en de ruwe kolomstructuur op de zijkanten. Desondanks dragen de knoppen op alle lades en deuren mee aan de moderne look. Ook de vlakbouw spoelbak van rvs, de kraan en Quooker dragen bij aan het moderne gevoel.

Het Boretti zes-pits fornuis, de Miele oven, en de aaneensluiting van de keuken aan de eetkamer nodigen uit tot koken en lang blijven genieten. Ook opruimen en organiseren gaat hier gemakkelijk dankzij de vele lades met een maximum laadgewicht van 50 kg.

Detail Boretti Fornuis

Detail Quooker kraan passend bij de hoofdkraan

Detail afwerking massief eiken fronten met eiken knoesten

 

Moderne grepen en eiken knoesten

Alles in deze keuken is prachtig op elkaar afgestemd. De rechte schouw wordt omlijst door een strakke eiken balk, en de spatranden en plinten zijn in diepzwart afgewerkt om ze beter in het geheel op te laten gaan.

Het aanrechtblad is al net zo robuust en mooi afgewerkt als de rest en is gemaakt van Belgisch hardsteen waarvan de voorzijde is gefrijnd. De keuken lijkt al eeuwen op zijn plek te rusten en lijkt er nog eeuwen te blijven; tijdloos modern.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.