Ruim en Huiselijk

Overzicht

Ruime huiselijke keuken van massiek eikenhout

Deze prachtige massief eiken keuken met keukeneiland biedt volop ruimte en opbergmogelijkheden. De fronten zijn gemaakt van extra rustiek massief eiken met knoesten welke zijn verouderd, geborsteld, gebeitst, white wash en mat afgelakt. In de fronten ziet u zogenoemde ‘V’ groeven die het geheel een extra touch geven.
Het blad dat op het eiland en de wandkasten ligt is gemaakt van Belgian Blue Satin composiet, wat goed past bij de antraciete handgrepen op de laden.

 

Detail spoelunit in Belgian Blue Satin composiet blad

Detail Falcon fornuis

Kantoorgedeelte verbonden via nis met planken

Het keukeneiland is voorzien van een zitgedeelte wat bijdraagt aan het huiselijke karakter van deze keuken. Ook zijn er stopcontacten verwerkt in de zijwand van het eiland zodat onhandigheden met snoeren achterwege blijven. De hoge kastenwand is voorzien van een Siemens oven, -magnetron en Miele vaatwasser. Het Falcon fornuis bevindt zich in de lage kastenwand en vormt een echte eye-catcher in deze keuken.

Het Falcon fornuis is een echte eye-catcher

De eiken balken verbinden de keuken met de open kantoorruimte door middel van een open kastwerk en plafondbalk. Zo wordt ook deze nis optimaal gebruikt.

De hoge ingebouwde kastwand in de kantoorruimte is eveneens gemaakt van massief eiken fronten met v-groeven en biedt ruime opbergmogelijkheden. Het blad van het bureau bestaat uit multiplex in de sfeer van het composieten blad van de keuken. In dit woongedeelte is ook aandacht besteed aan extra opbergruimte voor huishoudelijke apparaten.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.