Levendig Eiken

Overzicht

Warme levendige keuken met massief eikenhouten fronten

Een van onze specialiteiten is werken met massief eiken. Ook deze keuken heeft fronten van massief, extra rustiek eiken welke zijn geborsteld, grof verouderd, white wash gebeitst en mat met natuurlak zijn afgewerkt. Dit geeft de keuken een warme en levendige uitstraling. Het blad sluit aan bij de stijl van de fronten en is gemaakt van massief belgisch hardsteen welke is gezoet en waarvan de voorzijde gefrijnd is. Dit is ook goed terug te zien in de spoelunit. Deze is uit een stuk belgisch hardsteen gefreesd en heeft net als de rest van het blad een gefrijnde voorzijde.

Detail spoelunit en inbouwvaatwasser

Bijzonder stoere Falcon oven

Legplank met inbouwverlichting boven werkblad

Even gezellig aanschuiven aan het mooie Belgisch hardstenen blad

Ook het Falcon fornuis heeft een wat grovere uitstraling en past bij het totaalplaatje van deze keuken. Onder de wandplanken is led verlichting geplaatst voor optimale verlichting tijdens het koken, en het zitgedeelte is uitgerust met extra bijzondere luxe: een verwarming. De eiken achterwand van het zitgedeelte is daarom demontabel. Zo hebben u en uw gasten een optimaal luxe ervaring in deze keuken.

Levendige eiken - Badmeubel

Dit badkamermeubel is gemaakt van vol massief extra rustiek eiken, welke grof verouderd en geborsteld is. Hierna is het eiken white wash gebeitst en mat met natuurlijk afgewerkt. In combinatie met de witte polybetonnen wasbak krijgt de badkamer een rustieke en toch frisse sfeer.

Badkamermeubel van massief extra rustiek eiken

Badkamernis met legplank en verlichting

Bijzondere combinatie massief eiken met polybetonnen wasbak

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.