Landelijk Zwart met Eiken

Overzicht

het spoeleiland valt mooi tussen de zwarte pillaren

Deze keuken met zwarte pilaren en tegels als spatwand achter het fornuis is voornamelijk gemaakt van massief eiken. De keuken heeft een strakke uitstraling meegekregen maar het hout met karakter van de boom, is ruw geborsteld om het er geleefd uit te laten zien. Alle fronten zijn met het hout in horizontale richting gebouwd terwijl de zijwanden juist een verticale richting aanhouden. Het eiken bevat knoesten die bewust niet zijn opgevuld.

De keuken is mooi op maat gemaakt. Dat valt ook te zien aan het spoeleiland dat precies tussen twee pilaren is ingebouwd. Op deze wijze benut men optimaal de ruimte en staan de pilaren niet in de weg. De vaatwasser is op werkhoogte ingebouwd rechts van het Falcon fornuis, en is netjes weggewerkt in de hoge kast.

Schitterende Falcon oven

Detail klassieke handgrepen met roest effect

Detail klassieke kraan

Deze keuken is voornamelijk gemaakt van massief eiken

De keramische spoelbak is door middel van onderbouw in het eiland geplaatst. Deze wordt omlijst door het prachtige Belgisch hardstenen werkblad met gefrijnd voorkant. Ook de hoge kasten zijn afgewerkt met Belgisch hardsteen.

Verdere details zijn de gestuukte schouw met het ruwe eiken in balkmodel, de stopcontacten ingebouwd in de zijwand, en de handgrepen met roest-effect.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.