Houten keuken in stijl

Overzicht

Massief houten keuken in stijl

Deze keuken oogt zeer rustiek vanwege de bijzondere massief eiken materialen waaruit ze is vervaardigd. De bladen bestaan uit 6 cm. dik, massief Belgisch hardsteen en zijn aan de voorzijde gefrijnd.De fronten bestaan uit extra rustiek eiken met knoesten. Deze zijn verouderd, geborsteld en gebeitst waarna deze met natuurlak mat zijn afgelakt.

De fraaie vormgeving van de apparatuur, alsmede de elegante soberheid van de bladen, geven tegenwicht aan de stoere eerlijkheid van de greeploze eiken fronten. Op de foto hierboven ziet u het fornuis, een Falcon Classic 90. Dit luxe fornuis heeft twee heteluchtovens en een afzonderlijke grill evenals 4 branders en een wokbrander. De thermo-elektrische beveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer onmiddellijk gesloten wordt als de vlam dooft.

Deze detail foto toont de mooie afwerking van het massief Belgisch hardstenen blad en de spoelbak. Tevens is de aparte Quooker classic goed te zien: deze bijzondere kraan past goed bij de stijl van de keuken en zorgt voor de luxe van instant kokend water.

Hier het zijaanzicht van het eiland. Zoals u aan de uitgetrokken lade kunt zien, wordt de geboden opbergruimte optimaal benut door het slimme ontwerp met binnen lades. De lades zijn volledig uittrekbaar en voorzien van blumotionrem.

Hierboven nog een impressie van het fornuis van Falcon. Op deze foto komt het contrast tussen de koele, elegante glans van het blad, de veelvoud aan details van het fornuis en de huiselijkheid van de eiken fronten helemaal tot zijn recht.

Houten keuken en interieur in stijl

Hier een overzichtsfoto van de keuken. De materialen komen schitterend uit in de fraaie lichtval. Links ziet u het kookgedeelte met daarboven de fraaie wandlegplanken met ingebouwde spots, alsmede de bakschouw, eveneens uitgevoerd in met knoesten geborsteld eiken. In het midden bevindt zich het centrale eiland. Dit herbergt onder andere de vaatwasser, een quooker-boiler en een ruime sortering aan lades en bergruimte. De fraai vormgegeven kranen zijn van het merk Gessi. Achterin ziet u de hoge kast met ingebouwde magnetron, warmhoud-lade en koffie-automaat.

Bijkeuken

Naast de keuken werd ook de bijkeuken ingericht in bijpassende stijl. Ook hier werd massief gefineerd eiken met knoesten gebruikt, dat geborsteld en met natuurlak mat werd afgelakt. De bijkeuken biedt ruim plaats aan wasapparatuur en extra werkruimte.

De was- en droog apparatuur is op hoogte zodat men niet hoeft te bukken bij de bediening. Er onder ruime opberglades.

Detail afwerking massief eiken fronten in de bijkeuken. Let ook op de fraaie grepen die hier zijn gebruikt.

De diepe lades onder de wasmachines en de droger zorgen voor extra ruimte en zijn voorzien van het blumotionrem systeem

Kasten aan weerszijden van de openhaard

Ook de kasten en de wandlegplanken aan beide kanten van de openhaard werden door Thijs verzorgd. Ook hier, geheel in stijl, massief gefineerd eiken met knoesten, geborsteld en met natuurlak mat afgelakt. De fronten zijn greeploos, dit zorgt voor een rustig beeld zodat alle aandacht naar de openhaard kan.

 

Kasten aan weerszijden van de openhaard

Ook zo'n bijzondere keuken van Thijs? Neem contact op met 013-5130648 (tijdens kantoor uren) of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.