Eiken Royaal Comfort

Overzicht

Royale massief eiken keuken

Massief eiken keuken van prachtig opgeborsteld hout met lichte knoesten waardoor een mooie warme rustieke uitstraling ontstaat. De grove kolommen op alle hoeken van de keuken en keukenkasten ademen sfeer. Het keukenblad is van Belgisch hardsteen.

De keuken bevat een ruim eiland dat is voorzien van een grote dubbele keramische spoelbak, een mengkraan en handdouche. De kokend water kraan van het merk Quooker biedt gemak in een jasje van kwaliteit. Aan het eiland zit verder een luxe bar met zitgedeelte.

Spoeleiland met zitgedeelte

Boretti 7-pits gasfornuis inclusief fry-top

Dubbele spoelbak met kraan, Quooker en handdouche

 

Kastenwand met o.a. aparte combi-stoom oven

Deze royale keuken is van alle gemakken voorzien inclusief een wijnklimaatkast met meerdere temperatuurzones zodat de champagne, rode en witte wijnen op de gewenste temperatuur behouden kunnen worden.

De schouw met geintegreerde afzuigunit bestaat uit hetzelfde prachtige eikenhout als de rest van de kasten. Het kookgedeelte is licht verzonken en is uitgerust met een Boretti 7-pits gasfornuis inclusief fry-top. De kastenwand loopt in een vloeiende lijn door met de muren van de keuken. Erboven bevindt zich een lichtschap. De kast is voorzien van een oven en een aparte combi-stoom oven, alsmede 120cm brede lades. Deze hebben een draagkracht van 65 kg en zijn uitgerust met een Blue Motion remsysteem. De extra grote Siemens vriezer en koelkast bieden alle nodige ruimte. Met de ijs dispenser voor ijsblokjes en gekoeld drinkwater is de uitrusting compleet.

Even gezellig aanschuiven in deze eiken keuken

De luxe bar met zitgedeelte waar men even gezellig kan aanschuiven met een drankje.

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.