Eiken met Kleur

Overzicht

Mooie eiken houten keuken met bijzonder kleur accent

Het hemelsblauw in deze mooie massief eiken houten keuken geeft het geheel een warm accent. De keuken, een gezellige plek in het hart van het huis, is praktisch ingericht met oog voor detail. Diepe lades met het blumotion remsysteem zorgen voor veel bergruimte en de brede Belgisch hardstenen bladen voor veel werkruimte. De tafel is ook verzorgd door Thijs en is eveneens vervaardigd van massief eikenhout. Bijzonder zijn de wielen onder de poten van de tafel, zo blijft de tafel verplaatsbaar ondanks het gewicht van het massief eiken tafelblad. Bijzonder is dat de tafel niet alleen verplaatsbaar is maar ook nog in hoogte verstelbaar.

In het midden van het Belgisch hardstenen werkblad naast de spoelbak zitten twee stopcontacten verwerkt. Even draaien aan de schijf en de stopcontacten komen tevoorschijn en anders zijn ze veilig verborgen tegen vocht en vuil. De keuken is geheel greeploos en de koelkasten zijn door middel van het servo-drive flex systeem te openen: even drukken en de deur opent zich vanzelf. Ook de vaatwasser is te openen door twee maal op de deur te kloppen.

Het stoere keukeneiland met vaatwasser en romantische kranen

Het keukeneiland van massief eiken hout is voorzien van een massief Belgisch hardsteen blad dat aan de voorzijde gefrijnd is. De stoere fronten herbergen veel praktische lades, voorzien van het blumotionrem systeem. Ook de vaatwasser is met zorg verwerkt, handig direct naast de spoelbak en bijna onzichtbaar.

De bijzondere hemelsblauwe oven is van het merk Falcon

Deze massief houten keuken heeft bijzondere hemelsblauwe accenten zoals dit Falcon fornuis. De Falcon -met inductieplaat- is praktisch ingedeeld, voorzien van alle luxe en toch zuinig. Achter het fornuis zijn handige kruidenkastjes. Deze zijn met een druk op de bovenkant te voorschijn te halen en ook weer in te schuiven.

Buitenkeuken in stijl

Naast de keuken is ook hier het buiten in stijl gemaakt door Thijs. De eikenhouten overkapping beschermd de rustieke massief eikenhouten tafel en buitenhaard. Gezellig buiten tafelen op mooie zomeravonden of gewoon even lekker met een kopje koffie van de zon genieten.

De bijzondere hemelsblauwe Falcon oven geeft deze keuken charme

Het blauw van de en suite deuren (eveneens verzorgd door ThijsvandeWouw Keuken & Interieurbouw) komt terug in het fornuis van het merk Falcon. Achter het fornuis zijn twee kleine kruidenkastjes verwerkt die, als men er op drukt, tevoorschijn komen. Deze kruidenkastjes zijn na gebruik weer in te drukken en verdwijnen dan weer in het blad. Bijzonder aan deze eikenhouten fronten is dat ze greeploos zijn. Een klein duwtje en de laden openen zich vanzelf. Aan weerszijden van het fornuis en de afzuigunit bevinden zich wandlegplanken met mooi geïntegreerde inbouw spotlights.

Naast de keukeninrichting heeft Thijs ook de inrichting van het kantoor en de bijkeuken verzorgd, evenals de garderobe kast en de overdekte buiten zitplaats.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.