Eiken Charme

Overzicht

Een mooie moderne keuken met de charme van massief eiken

Een massief eiken geborstelde, licht verouderde keuken, gebeitst en afgewerkt met natuurlak. De fronten zijn vlak en bevatten V groefjes. Ook zitten er kleine knoesten op die de keuken een wat ruigere uitstraling geven. De grote laden zijn volledig uittrekbaar en hebben bluemotion-rem. Het blad bestaat uit Composiet, Arden Blue Leather van 6 cm waarvan de kopzijde is gefrijnd.

Ook het keukeneiland bestaat uit massief eiken en heeft een apart zitgedeelte zodat uw gasten gezellig aan kunnen schuiven tijdens het koken. Deze is gemaakt van een rond massief eiken blad van 4 cm dik.

Detail afwerking nis met planken met spotjes

Detail afwerking lades en massief eiken fronten

Detail Arden Blue Leather Composiet blad van 6 cm met RVS spoelbak en moderne kraan

 

Gezellig zitgedeelte waar men kan aanschuiven

De keuken bevat diverse accessoires waaronder een ingebouwd stopcontact in het blad waardoor u gemakkelijk met apparaten kan werken tijdens het koken, een Miele combi stoomoven, warmhoudlades hoog en een laag model en natuurlijk ook een inbouwkoffieautomaat voor een lekker kopje koffie.

 

Interieur

Thijs verzorgde hier eveneens de hal, badkamer en de bijkeuken. Deze laatste is gemaakt van massief gefineerd eiken met knoestjes, kleur gebeitst en met natuurlak afgewerkt. Het composieten blad is hier wat dunner, namelijk 4 cm. De bijkeuken bevat verscheidene kasten op maat gemaakt voor de te vervullen functie waaronder een lage wasmachine kast, een hoge kastwand en speciale opbergruimten voor stofzuiger en strijkplank.

Kastdeurtjes verbergen wasmachine en droger

Ook hier composietenblad in dezelfde stijl

Inbouwkasten met veel bergruimte

Inbouwkasten slaapkamer onder schuindak

Ook de badkamer is voorzien van massief eiken fronten in combinatie met een composiet blad. De legplanken zijn eveneens van eikenhout.

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.