Duurzaam comfort

Overzicht

Massief eiken keuken, duurzaam en voorzien van alle comfort

Bijzonder aan deze mooie duurzame keuken van massief eiken is dat er geen hoge kasten of bovenkasten zijn geplaatst. Op een paar wandleggers na is de keuken laag gehouden waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Desondanks is de keuken voorzien van alle comfort waaronder een bijzonder model koelkast, de Hotpoint Ariston koelkast met lades voor gebruiksgemak. De massief houten fronten zijn van extra rustiek eiken dat verouderd geborsteld is en voorts gebeitst en mat afgelakt. Eiken fronten van dit type raken nooit uit de mode en zijn bijna onverwoestbaar. Ook het fornuis van het merk Falcon blijft een trend door de jaren heen. De lades zijn voorzien van het Blumotion remsysteem voor extra comfort en het massief Belgisch hardstenen bladdeel is aan de voorzijde gefrijnd voor extra charme.

 

Het stoere keukeneiland met vaatwasser en romantische kranen

Bijzonder in deze keuken is onder andere deze koelkast met lades. Dit type koelkast is laag en daarom geschikt om onder het werkblad te plaatsen. Door het lade systeem heeft men in één oogopslag overzicht over de inhoud en hoeft men niet te bukken om in de koelkast te kijken. De overige fronten herbergen lades en kasten, allen voorzien van het blumotion remsysteem. Ook de vaatwasser is met zorg verwerkt, handig direct naast de spoelbak en bijna onzichtbaar.

Detail aansluiting werkblad en spoelunit

De afwerking is bijzonder belangrijk in elke Thijs van de Wouw keuken. Geen aansluiting, kiertje of scharnier wordt aan het toeval over gelaten. Hier ziet u een detail van de afwerking van het Belgisch hardstenen werkblad met de spoelunit (eveneens Belgisch hardsteen en uit één stuk gefreesd) en de lade er naast. Uiteraard is eiken en ook Belgisch hardsteen een natuurproduct maar Thijs let op elk detail en fronten, bladen, spoelunits en meer moeten perfect op elkaar aansluiten.

Ruimte boven het werkblad

Het schitterende Belgisch hardstenen werkblad heeft een zeer royaal formaat dat veel werkruimte in de keuken creëert. Behalve mooi is het werkblad praktisch en is tegen de achterwand een spatrand in stijl gemaakt net als de vensterbank. Hier is ook mooi te zien dat de spots onderin de wandlegplanken voor extra licht zorgen. De spots, volledig weggewerkt in het massief eikenhout, zijn gemakkelijk te bedienen via een lichtknop.

Het Falcon fornuis met aansluitend het massief Belgisch hardstenenblad

Het lange werkblad van massief Belgisch hardsteen is, behalve extra dik en van voren gefrijnd, geïmpregneerd waardoor deze gemakkelijk te reinigen is. De spoelunit is eveneens van Belgisch hardsteen en is uit één stuk gefreesd. Omdat er geen bovenkasten gebruikt zijn oogt de keuken royaal en open. De wandlegplanken hebben hier een dubbele functie: ze voorzien het werkblad van extra licht en bieden ruimte voor de veelgebruikte kruiden en sauzen. Het Falcon fornuis heeft twee energie zuinige elektrische hetelucht ovens en een afzonderlijke grill evenals 5 gasbranders waarvan 1 grote wokbrander.

 

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.