Cuisine du Chef

Overzicht

Mooie houten keuken van strak en massief eiken

Deze houten keuken is een schitterende combinatie van strak en massief eiken. De hoge kasten, de bijkeuken in dezelfde stijl, de zijwanden en kolommen bestaan allen uit massief eiken. Het eiken is licht verouderd en bevat knoesten wat het een robuustere uitstraling geeft. Ook is het eiken geborsteld en zijn er V-groefjes in verwerkt. Het 5cm dikke blad bestaat uit Belgisch hardsteen, is gezoet en past naadloos in het bijzondere design van deze keuken.

Schitterende keuken waar de Chef zich thuis voelt

Schitterende keuken waar de Chef zich thuis voelt

Schitterende keuken waar de Chef zich thuis voelt

Robuust moderne ambiance met massief eikenhouten fronten

De fronten van de witte lades en witte onderkasten, bestaan uit mat afgelakt MDF. Deze zijn, in tegenstelling tot de eiken kasten, geheel greeploos uitgevoerd. Het MDF in combinatie met het massief eikenhout zorgt voor een robuust-moderne ambiance. De keuken is voorzien van Bosch inbouwapparatuur en praktische binnenlades. De grote koelkast en aparte vriezer zijn mooi weggewerkt achter de massief eikenhouten fronten.

Tevens is er aan het kookeiland plaats gemaakt voor een zitgedeelte waardoor dit een echte leef-keuken wordt waarin men gezellig kan koken en genieten.

 

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.