Coffee & Cream

Overzicht

coffee_and_cream_keuken

Een moderne, zeer smaakvolle keuken in warme tinten, zo kan men deze keuken het best omschrijven. Het keukeneiland is uitgevoerd in massief rustiek eiken met knoesten, geborsteld en gebeitst en met natuurlak afgewerkt. Het bijzondere blad is van Corian en bestaat uit één stuk dat zowel het eiland als het zit/eetgedeelte beslaat. Het licht blonde keukeneiland biedt een mooi tegenwicht voor de mooie donkere kastenwand welke eveneens is uitgevoerd in eikenhout. Dit eikenhout is gefineerd, geborsteld, op kleur gebracht en eveneens mat afgelakt.

Inbowkast_met_niche_360

keuken_eiland_360

detail_kookunit_360

De kastenwand is ruim voorzien van apparatuur zoals koffieautomaat, stoomoven en oven (alle Miele), koel- en vrieskast (Liebher en Miele) en vaatwasser (Miele). Mooi is ook de niche met Corian blad en sfeerverlichting met spotjes en verlichtingstrips onderin de legplanken. Midden en rechts het Corianblad met daarin de Kook&afzuig (Miele) en de dubbele spoelbak. Een kleine boiler zorgt voor instant heet water voor de Grohe Bue & Red kranen.

coffee_and_cream_keuken2

Het riante keukeneiland is voorzien van lades van het type Blum. Deze zijn volledig uittrekbaar en voorzien van het Blumotion remsysteem. Ook bevinden zich weerszijden van het eiland inbouwstopcontacten. Diverse lades zijn voorzien van interieur zoals binnenbesteklades. In de plint voorziet een klein filter de boiler van frisse lucht en de hoeken zijn met uiterste zorg afgewerkt: de greeploze lades sluiten naadloos aan.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.