Buitengewoon eiken

Overzicht

BuitengewoonEiken1

Massief eiken is een Thijs specialiteit en ook deze buitengewoon mooie keuken is gemaakt van massief, extra rustiek eiken, het is geborsteld, verouderd, met white wash gebeitst en daarna met natuurlak afgewerkt. Eikenhout is niet alleen luxueus maar ook duurzaam en bijzonder sfeervol. Het 6cm dikke blad van massief Belgisch hardsteen is gezoet en aan de voorzijde gefrijnd. Bijzonder is ook het spoelunit uit één stuk gefreesd.

kastMetInbouwApperatuur

KeukenEiland

detail_afwerking_360

Boven het Falcon fornuis een mooie schouw met kroonlijst met Falmec afzuigunit. Links bevinden zicht kasten met koel- en vrieskast (beide Liebherr) met daarboven een Miele koffieautomaat en Miele Combi stoomoven-magnetron. Rechts een detail van de afwerking bij het Belgisch hardstenen blad en de kolomstol van de schouw. Afwerking gebeurt met grote zorg.

BuitengewoonEiken2

De rustieke eiken schouw met kroonlijst vormen samen met de luxe Falcon oven en het bijzondere Belgisch hardstenenblad de kroon op het werk. De subtiele verlichting, de rustieke rails aan weerszijde onder de kroonlijst, de tegeltjes, het maakt deze massief eiken keuken bijzonder.

Buitengewoon eiken - Salontafel en eettafel

Thijs maakt niet alleen keukens maar ook veel interieur en meubels. Deze massief eiken salontafel bijvoorbeeld, geheel in stijl met het interieur op maat gemaakt. Ook de eettafel is massief, extra rustiek eiken gemaakt. En, net als de keuken, geborsteld, verouderd, met white wash gebeitst en daarna met natuurlak afgewerkt. Een bijzonder geheel.

Bijzondere salontafel van massief eiken

Detail afwerking massief eiken eettafel

Bijzondere massief eiken eettafel

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.