Ambacht

Een Thijs Keuken is niet alleen interieur, het is een unieke ervaring. Samen met Thijs maakt u het ontwerp kiest u de materialen. Thijs legt u verschillende mogelijkheden voor van klassiek tot modern en kan met zijn kennis van materialen en technieken het juiste advies geven voor uw ontwerp.

Dankzij ons op maat gemaakte interieur wordt ieder hoekje van de ruimte benut en gaat er niets verloren, zoals wel het geval zou zijn bij standaard units. Hiervoor wordt er bij uw thuis nauwkeurig gemeten.

De meest toonaangevende materialen uit de woonmode hebben wij in onze collectie, waardoor er een prachtige keuze uit fronten, grepen en andere accessoires ontstaat. Omdat u samen met de ervaren vakman uw wensen bespreekt zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Zit het juiste front er bijvoorbeeld niet tussen? Dan ontwerpt Thijs deze zelf voor u. De levertijd van een keuken is ongeveer 8 weken. Wanneer de onderdelen voor de keuken door onze vakmannen zijn voorbereid in de werkplaats plaatsen wij deze bij u thuis. Ook in dit proces is oog voor detail ons kenmerk. In twee dagen staat uw nieuwe keuken en kunt u ervan genieten.

ambacht1

Ieder ontwerp dat wij maken is uniek dankzij onze klanten met unieke wensen. Van moderne keukens tot klassieke keukens en van strak tot uitbundig; wij maken het. De stijl, vormgeving, materialen, kleuren maar vooral de persoonlijke aandacht maken iedere Thijs keuken bijzonder.

De prijzen die wij voor onze service vragen zijn zeer fair ten opzichte van ons aanbod. Zoals we hier in brabant zeggen: “Geen appels met peren vergelijken.” Deze eerlijke prijzen staan overigens niet ter discussie, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Bij Thijs geen ‘handjeklap.’

ambacht2

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.