3D tekening

Bent u benieuwd naar hoe uw droomkeuken eruit ziet in uw eigen huis nog voordat deze geplaatst wordt? Bij Thijs Keukens maken we een complete 3D tekening van uw woning met daarin de keuken die voor u ontworpen is. Dankzij deze visualisatie krijgt u een duidelijk en compleet beeld van uw nieuwe interieur. De mogelijkheden van ons 3D programma zijn enorm, zodat we voor u een zo gedetailleerd mogelijke weergave van het ontwerp kunnen schetsen.

3D Tekening

Yin en Yang - 3D tekening

Realiteit

Yin en Yang - foto

Het 3D ontwerp kan gedraaid worden zodat u vanuit verschillende hoeken naar uw nieuwe interieur kan kijken. Bovenstaand ziet u bijvoorbeeld een aanzicht van buiten naar binnen, om een indruk te geven hoe de keuken er vanuit de tuin uit zal zien. Benieuwd naar hoe de bovenstaande keuken er in het echt uit ziet? Kijk dan bij Yin-en-Yang.

3D Tekening

Groots modern - 3D tekening

Realiteit

Groots modern - foto

3D tekening en realiteit van Groots Modern.

Soms is het lastig om een keuze te maken tussen alle mooie ontwerpen die Thijs maakt. De 3D schets maakt dit makkelijker door te visualiseren hoe een bepaalde kleur of front tot zijn recht komt in uw interieur ontwerp. Gezien de hoeveelheid aanvragen en het werk en de aandacht die we in deze tekeningen stoppen maken we deze graag voor u wanneer er serieuze interesse is en we zoals wij dat noemen een ‘klik’ hebben vanuit beide partijen.

3D Tekening

tekening-houten-keuken-in-stijl

Realiteit

realiteit-hout-keuken-in-stijl

3D tekening en realiteit van Houten Keuken in Stijl.

Contactgegevens

De Sonman 33,
5066 GJ Moergestel.
info@thijskeukens.nl
telefoon: 013-5130648

Thijs Keukens heeft een prachtige showroom waar u meer dan welkom bent. Gelieve alvorens een afspraak te maken zodat we alle tijd voor uw vragen hebben.

U bent bij ons ook buiten openingstijden welkom op afspraak.

Wij blijven op gepaste wijze geopend op afspraak. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00

Thijs Keukens ligt tussen Tilburg en Eindhoven langs de snelweg A58.
Op maar een uur afstand van de Duitse of Belgische grens.